If broker do not accept your country

General topics about Forex trading

If broker do not accept your country

Postby vic2 » Wed Oct 10, 2012 5:22 pm

Maybe it will be interesting....
...if you are a US, BC, etc. citizen , it’s possible you can still open an account with an international broker that is not registered by the US regulatory bodies (NFA and CFTC). If you are citizen of Afganistan, Iran, Belarus, etc. , it’s possible you can still open an account with US broker that is registered by the US regulatory bodies (NFA and CFTC).
http://forexoffshorebrokers.com/
vic2
 
Posts: 132
Joined: Wed Nov 16, 2011 7:24 am

Re: If broker do not accept your country

Postby kindaichi » Thu Nov 15, 2012 4:32 am

I had found also some broker that don't allow to open an account. I would wonder why also.
kindaichi
 
Posts: 13
Joined: Fri Nov 09, 2012 9:47 am

Re: If broker do not accept your country

Postby Princess Keisha » Sun Dec 16, 2012 9:19 am

If broker don't accept my country, i will choose other broker who accept my country and give comfortable service for me. It's not scam broker and has quick responses..
Princess Keisha
 
Posts: 4
Joined: Sun Dec 16, 2012 8:03 am

Re: If broker do not accept your country

Postby kaha » Tue Feb 05, 2013 3:59 am

yeah, most probably thats the most convenient way, just go with a broker that would accept your country
kaha
 
Posts: 79
Joined: Tue Feb 05, 2013 3:55 am

Re: If broker do not accept your country

Postby david100 » Fri Jun 26, 2015 9:07 pm

I found Forex-Metal accidentally, while reading brokers reviews. I am very lucky to find this broker and trade for a while and have not had any problems with them. I have traded with other brokers before and can compare, they are pretty good guys, easy to deal with. They have live chat and ticket system and reply via email promptly.
david100
 
Posts: 181
Joined: Mon Aug 19, 2013 11:07 am

Re: If broker do not accept your country

Postby nanang » Mon Aug 31, 2015 11:47 am

Yeah, some broker have policy that they do not accept some country to open new office because the security of nation is the key for success of broker.
nanang
 
Posts: 49
Joined: Mon Jun 24, 2013 10:30 am

Re: If broker do not accept your country

Postby eko_ddie » Tue Sep 01, 2015 7:36 am

Don't ever using broker from Europe,UK,and USA. All of them manipulating forex market.
Lets choose russia broker, they are quite fair and better than them.
eko_ddie
 
Posts: 66
Joined: Thu May 16, 2013 12:48 pm

Re: If broker do not accept your country

Postby rjtamzid » Sat Jan 09, 2016 1:16 am

I started trading forex 6 months ago. I don't really know other brokers, but I like what CMtrading provides me. They already have Spanish language and support that helped me and my friend who trade together with me.
rjtamzid
 
Posts: 70
Joined: Thu Jun 26, 2014 11:53 am

Re: If broker do not accept your country

Postby azqa » Tue Jan 12, 2016 7:09 am

yes i was looking for same answer since so long.
azqa
 
Posts: 13
Joined: Sun Jan 10, 2016 11:51 am

Re: If broker do not accept your country

Postby davidson333 » Tue Aug 23, 2016 11:35 am

If a broker does not accepts your country then you can choose another reliable and regulated broker. So do not hesitate to choose other if this broker is good .


best forex bitcoin broker
davidson333
 
Posts: 138
Joined: Mon Apr 28, 2014 11:07 am

Next

Return to General Discussion



cron