What is the best forex robot available and do you recommend?

Have a question about trading? Any questions are welcome. Go ahead!

What is the best forex robot available and do you recommend?

Postby Bernadette » Tue Jan 15, 2013 8:18 am

hey!!!!!!!
I m extremely fascinated by getting a Forex robot to exchange for me. I have caught awesome things about forex robots, But I am not certain which forex robot works the best. Im another to forex fully and Im simply searching for a robotized course to profit from home. Might you even prescribe changing with a forex robot at this present monetary time? What amount numerous can make with a forex robot and what is the best forex robot from your private interaction.
Bernadette
 
Posts: 1
Joined: Tue Jan 15, 2013 4:19 am

Re: What is the best forex robot available and do you recomm

Postby kindaichi » Thu Jan 17, 2013 11:39 am

Hi, try not to use robot, as robot do makes mistake a lot. More than human analysis. You are only wasting your money if you are using robot to trade.
kindaichi
 
Posts: 13
Joined: Fri Nov 09, 2012 9:47 am

Re: What is the best forex robot available and do you recomm

Postby peter212 » Tue Apr 30, 2013 11:17 am

Without a doubt TFOT robot.One of the best forex robot available now.Have been suing it for last 2 years and have been quite succesful
peter212
 
Posts: 1
Joined: Tue Apr 30, 2013 11:10 am

Re: What is the best forex robot available and do you recomm

Postby Hiscon » Fri May 31, 2013 3:37 am

I think usage of robot wouldn't bring something good...
User avatar
Hiscon
 
Posts: 9
Joined: Fri May 31, 2013 3:25 am

Re: What is the best forex robot available and do you recomm

Postby nanypurwanti » Wed Sep 24, 2014 10:06 am

I don't think so, using robot will make our execution and order more fast and accurate.
Not all robot is good for us, we must being smart for selecting the best one.
At this moment, my EA have been working well in liteforex broker.
nanypurwanti
 
Posts: 33
Joined: Sat Jun 15, 2013 8:03 am

Re: What is the best forex robot available and do you recomm

Postby vuanh » Wed Oct 08, 2014 12:21 pm

i do not recommend EA. it is not effective. we will lose money with it. we should learn by manual. we use knowledge and experience for each case. it will be better
vuanh
 
Posts: 128
Joined: Fri May 17, 2013 6:52 am

Re: What is the best forex robot available and do you recomm

Postby nanang » Fri Nov 07, 2014 11:45 pm

vuanh wrote:i do not recommend EA. it is not effective. we will lose money with it. we should learn by manual. we use knowledge and experience for each case. it will be better

Each person have its own way guys..
I think that Using EA is more effective than manual. BUT, you have to know the characteristic of your EA deeply. So, you will know its weakness and use it to shoot the market
nanang
 
Posts: 49
Joined: Mon Jun 24, 2013 10:30 am

Re: What is the best forex robot available and do you recomm

Postby forex_edo » Wed Nov 26, 2014 9:44 am

I think that the best EA is Your own EA that you had understood it so much. You know its weakness and know its performance.
All ea will not be profitable if you can't understanding it first.
forex_edo
 
Posts: 31
Joined: Mon Dec 16, 2013 10:53 am

Re: What is the best forex robot available and do you recomm

Postby Moreno » Sat Dec 13, 2014 10:19 pm

we must be careful when trading with the use of robots, because not all robots who sold it profitble, we should choose the robots are profitable. would be safer if the robot that we will buy our first test so that we can know the quality
Moreno
 
Posts: 97
Joined: Thu Nov 27, 2014 10:35 am

Re: What is the best forex robot available and do you recomm

Postby darklot » Sun Dec 14, 2014 2:25 pm

no such profitable EA would free for share, they will surely use it for private only. as commercial EA, it sound ridicilous for selling a profitable system, why dont they just use by themselves instead selling it at cheap bucks.most decent EAs are only available through a developer or an EA , sometimes you can get decent forex account managers to trade for you (requires research and they are limited). I use my own developed EA, based on my trading system, all works well with armada trading condition, i've got no entry intervention while trading.
darklot
 
Posts: 118
Joined: Fri Nov 07, 2014 3:39 pm

Next

Return to Newbie questions & answers



cron